Reserveren
0341-745255

Laatste berichten

W.Koelewijn, Zeewolde
Gisteravond 31maart mocht ik met ons hele gezin mijn verjaardag en de verjaardag van mijn achterkleindochter vieren bij het Draakje. Het was een goede keuze. Heerlijk met elkaar gegrild,en voor de kleintjes was er ook nog een heerlijke pannekoek. Onze familie bestaat uit 25 pers. Van groot tot klein hebben genoten. De kleintjes konden heerlijk spelen en ze hadden de avond van hun leven. Het personeel is heel vriendelijk en meedenkend. Lieve mensen van "het Draakje" het was top. Van ons krijgen jullie een dikke tien.C157
Harry en Coby, Harderwijk
Mijn 75e verjaardag gevierd met familie en vrienden. Fantastisch verzorgd. Ook voor de kinderen is goed gezorgd. De bediening is uitstekend. Heel blij dat we deze keus hebben gemaakt. Hartelijk dank.
riet, Harderwijk
Met ruim 40 personen geweest. Kinderen konden volop genieten van veel speelmaterialen. Heerlijke pannenkoeken gegeten; goed geregeld. vriendelijke bediening. Grote groep was geen probleem wb bediening en uitserveren van de pannenkoeken. Een aanrader.
De Bergjes , Borne
Vandaag met de familie gezellig brunch buffet gehad was goed verzorgd. We kregen een fijne tafel toegewezen de kinderen hebben heerlijk kunnen spelen. Super aardig en vriendelijk bediening
Fam. Smit , Hulshorst
Gisteravond heerlijk en gezellig met het hele gezin uit eten bij het Draakje, we hebben genoten, tot de volgende keer.
Fam Schilder, Hulshorst
Wat een fijne locatie. Veel te spelen voor de kleinkinderen. Bbq arrangement is echt gezellig en goed verzorgd. Voor de kinderen onbeperkt patatjes en op aanvraag pannenkoek. 🙏
Arty Hofman, Lelystad
Na de lange corona sluiting, vandaag 12 juni, gezellig en lekker gegeten. De kleinkinderen hebben heerlijk gespeeld. Wat hebben jullie een mooie locatie en voor de kinderen is er volop speelgelegenheid. Bedankt voor de gastvrijheid.
Fam jensen, Rotterdam
Vanavond gezellig gegeten op een super locatie. Zeer gezellig personeel, die je echt thuis laten voelen. Zeker de moeite waard om eens terug te keren. Dank voor de leuke avond en het lekkere eten
Ineke, Dronten
Met 3 gezinnen hebben we een heerlijke avond gehad. Van te voren een gratis midgetgolf gedaan met de kinderen. Vervolgens hebben we ruim 3,5 uur aan tafel gezeten. Heerlijk om onbeperkt de tijd te hebben. Het eten was erg goed van kwaliteit, er was genoeg keus en er was overal voldoende van. Bediening was erg vriendelijk en deed erg hun best om je een leuke avond te bezorgen. Voor de jarige werd een speciaal dessert gemaakt met tekst op de rand van het bord, sterretjes en een lied wat was te horen via de geluidsinstallatie. De 5 kinderen tussen 3-10 jaar hebben zich na het eten uitstekend vermaakt in de speelhal. Ook kwam er nog een draakje langs en mochten ze aan het eind van de avond met een muntje dat ze kregen een cadeautje uitkiezen. Kortom een geweldige avond voor een hele leuk prijs. Echt een aanrader!
Marion, Dronten
Vanavond heerlijk gegeten met familie. Voor elk wat wils. Vriendelijk personeel. De Kids hebben zich prima vermaakt op trampoline en de glijbaan. Dank jullie wel voor een fijne avond. Echt een aanrader.
Bootsma, Enkhuizen
Wat geweldig We zijn hier met 4 kleinkinderen geweest en deze hebben we bijna niet gezien, zo een vermaak voor de kinderen Het was bijna een staf voor ze dat ze aan tafel moest voor het heerlijke eten Maar wij als grootouders hebben hier ook heerlijk gegeten Chapeau voor de kok en de bediening Wij komen zeker terug Nu ik dit schrijf loopt het water al weer in de mond
Wichert Bouw, Hierden
Gisteren mijn 50- jarig feestje gevierd. Zeer goed verzorgd, leuke locatie en fijne vriendelijke bediening! Het eten was heerlijk! Kortom een aanrader !!!
Gisteren hebben wij genoten van het kinderfeestje van onze jongste. Goede en leuke ontvangst. Ook de draken speurtocht viel in goede aarde bij de kinderen. Het eten zag er goed verzorgd uit. Bedankt en wie tot ziens!
Kinderfeestje van onze dochter vandaag was zeer geslaagd. Vooral de speurtocht viel in smaak bij de kinderen. Ook de pannenkoeken versieren en hoofdgerecht prima! Nogmaals bedankt en wie weet voor de volgende keer.
Beste allemaal, Het was zeer geslaagd, mede door de goede verzorging van jullie,en de mooie lokatie. Reuze bedankt, en tot ziens. Vriendelijke groeten, Hetty Wildenbeest.
Pagina 1 van 3Eerste   Vorige   [1]  2  3  Volgende   Laatste   

  Plaats een bericht in ons gastenboek

 
   
 
 
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in